803 poze   102785 vizite

COLECȚIA PoveȘtim 2025

Doi oameni, un ea și un el, au decis într-o zi sa citească cu voce tare. Acțiunea în sine, deloc ușoară, a scos din cei doi curajul de a se lăsa auziți. Au deschis timid un canal și s-au lăsat ascultați cu toate bunele și relele în ale înregistrărilor audio. Expunerea i-a motivat și mai mult să se perfecționeze, să devină mai buni în dicție, intonație, au realizat că e greu să ai o anumită vibrație a vocii dacă nu e antrenată în prealabil. Corzile vocale au nevoie de încălzire exact ca mușchii înainte de efortul fizic. Au trecut de la fabule și alte povestiri spuse individual la mici schițe cu dialog în care îi implica pe amândoi concomitent. Deja era alt nivel, cu alte provocări. Au exersat de multe ori chiar și pe două replici. Perfecționiști din fire, au repetat până au considerat că le-a ieșit varianta cea mai bună. Dar mereu e loc de mai bine, nu? Orice activitate, oricât de banală ar părea, fără muncă nu poate fi realizată iar munca fără pasiune nici ea nu poate fi susținută intens. Rămâne un singur aspect care rămâne etichetabil, discutabil și recenzabil: talentul. La finalul fiecărei înregistrări cei doi devin membrii comisiei de avizare. De pe scenă coboară în sală și devin public. Acțiunea interpretativă e pusă iar la bătaie : criticată sau aplaudată. Indiferent de rezultat, cei doi se privesc admirativ în ochi și râd cu poftă "Ești talentat!" spune ea"Ești talentată!" spune el. Cortina cade și se deschide pentru voi, ascultătorii. Bucurați-vă și voi de activități care vă fac plăcere! O să realizați că e tot ce contează iar exteriorul care spune "nu ne place" e doar o parte care nu a înțeles povestea voastră.

youtube.com/channel/UCmabEu70E2sKKO39mPXu7LA
Mărturisirile Dorettei de Enrico Castelnuovo; Scenetă
Mărturisirile Dorettei de Enrico Castelnuovo
Iren de C. Argintaru
Iren de C. Argintaru
Proprietate păgubitoare de C. Negruzzi
Proprietate păgubitoare de C. Negruzzi
Hogea var, bre! de I. C. Vissarion
Hogea var, bre! de I. C. Vissarion
O zi solemnă de I. L. Caragiale; Celebrul Conu Leonida din operele lui Caragiale a fost un personaj real, primar al Mizilului în perioada 1895-1905, bun prieten cu I.L.Caragiale. Stăruințele și perseverența lui de a scoate Mizilul di
O zi solemnă de I. L. Caragiale
Semne vădite de Ioan Papiu, preot; O poveste scurtă despre omenie.
Semne vădite de Ioan Papiu, preot
Cum am sărbătorit ziua mamei
Cum am sărbătorit ziua mamei
Alo! Fericire!
Alo! Fericire!
Cucul și pupăza
Cucul și pupăza
Lume nouă
Lume nouă
Gura lumii de Vasile Militaru
Gura lumii de Vasile Militaru
Furtuna conjugală; Scenetă scurtă hazlie
Furtuna conjugală

Comentarii album • 0
Nume:



Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.